Nya utmaningar söks inom miljö och kommunikation

Efter ett år som projektledare på Cirkus Cirkör har det blivit dags för mig att gå vidare tyvärr. Det har varit underbart roligt att jobba som projektledare på en kulturinstitution med fokus på enbart cirkus. Jag har haft uppgifter som har tyckts vara oöverkomliga, belöningarna har varit många i form av barnaskratt och lycka när en kullerbytta har klarats av eller vuxna som trodde att det var försent för att lära sig stå på händer.

Jag har fått utveckla alla mina förmågor att jobba med många olika samarbetspartners i form av potentiella kunder, till mina närmsta kollegor och de frilansande artister och pedagoger jag har engagerat i olika uppdrag och events. Det finns många likheter mellan kultur och miljö, det främsta är engagemanget och det brinnande intresse båda områdena delar. Jag har också arbetat på två språk då flera inom cirkusvärlden arbetar internationellt med engelska som huvudspråk.

Nu är jag öppen för nya förslag inom mina expertisområden miljö, kommunikation, kultur och projektledning.

Profilbild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s