Att hålla liv i sina flöden

Jag har även hängt med på en instagram-utmaning där jag under Mars månad ska publicera bilder efter nedanstående lista. Kul grej, plus att jag får chans att visa upp de bilder jag faktiskt tar mängder av och sen bara ligger i telefonen.

För sanning att säga är jag ganska dålig på att hålla i gång mina sociala flöden nuförtiden. Det händer saker i mitt liv bortanför skärmarna jag försöker delta i så mycket som möjligt. Vilket inte är vare sig negativt eller positivt egentligen för de sociala medierna. De lär ju finnas kvar där när jag loggar in på twitter igen. Men jag har lärt mig att värdesätta upplevelsen av saker och ting. Att jag gillar när jag gör saker och upptäcker grejer.

20140302-182829.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s