Stockholms Naturskyddsförening – styrelseledamot 2014

Jag är, som bekant, webbredaktör för Stockholms Naturskyddsförening och försöker hålla er alla uppdaterade om vad som händer inom Stockholmsområdet på miljö- och naturfronten.

Nu söker jag plats som styrelseledamot med ansvar för kommunikation och medier i styrelsen för Stockholms Naturskyddsförening 2014. De har en annons uppe på volontärbyrån ni kan läsa mer om här. Styrelsemötet är i mars och jag håller alla tummar jag kan för att jag får en plats. Det skulle innebära att jag kan ägna mer tid åt att förbättra kommunikationen om Naturskyddsföreningen i Stockholm och såklart kunna driva frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Då jag är miljövetare i grunden och numera miljökommunikatör tror jag att jag har bra med erfarenheter som bidrar till Stockholms Naturskyddsförening.

Vill ni dessutom se hemsidan som jag har jobbat med sedan i höstas får ni gärna gå till stockholm.naturskyddsforeningen.se

Stockholms Naturskyddsförening

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s