Nytt uppdrag! Administratör för Stockholms Naturskyddsförening facebook

Jag är ny administratör på Stockholms Naturskyddsförenings facebook-sida. Sedan min flytt till Stockholm ville jag engagera mig på orten och vad passar bättre då för social medie-nörd som jag än att ta ansvar för all uppdatering på Stockholmskretsens sida?

https://www.facebook.com/naturskyddsforeningen.stockholm

Ny admin på sthlm-FB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s