Var man kan hitta miljöjobb

Förutom personliga kontakter (som man aldrig kan ha för många av!) och tipset jag gav förra gången om Miljöaktuellts sida om hållbarhetsrelaterade jobb kan man bli medlem i facebookgruppen Jobb Hållbarhetsfrågor. Där dyker det allt som oftast upp i flödet och tipsen kommer från andra medlemmar. Så det är lite ge och ta.

Länk till gruppen här, du måste vara medlem på facebook för att kunna bli medlem där:

https://www.facebook.com/groups/jobbhallbarhetsfragor/

Själv är jag ju mitt uppe i studierna, men redan till sommaren kan jag kanske ha något miljörelaterat jobb på gång!

Profilbild

3 reaktioner på ”Var man kan hitta miljöjobb

  1. Hej Katarina! Tack för en bra blogg! Jag har också försökt att hitta en bra källa för lediga jobb inom miljö och hållbarhet men det är svårt. Nischade forum och grupper är nog en bra tanke och kontakter är absolut värdefullt också! Jag kikade in på http://www.careerbuilder.se och där verkade de ha en del spännande tjänster, hittade dessa bland annat: http://www.careerbuilder.se/Jobb/Kategori/Milj%C3%B6-Naturvetenskap/ – så det kan vara värt att hålla koll på. Jag registrerade mig för ”Liknande jobb” och hoppas att det dimper ner något spännande i inkorgen! :)

    Med vänliga hälsningar,

    Henrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s