Miljöbloggforum på Sveriges Radio

För en dryg vecka sen var det dags för mig att äntligen gå på Miljöbloggforum. Jag har tänkt gå i fem års tid, sen de började, men har inte haft tid. I år lockade det extra mycket eftersom det dels var i Stockholm och dels för att vi skulle få besöka miljövetenskapsprogrammet Klotet, som även är en blogg och föredömligt aktiv i sociala medier, i Sveriges Radio P1 med Marie-Louise Kristola.

Vilken spännande dag det blev med nya bekanta och intressanta utbyten om bloggande, medier, sociala medier och radio i synnerhet. Det är inte alltid så himla kul att följa alla på internet, personliga möten är viktiga!

Kvällen avslutades på Monk’s där jag fick smaka min första mussla, Krav-märkt och allt (men ingen smakfavorit direkt…).

IMG_2537

IMG_2530

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s