Get Osom, sälj saker med stil

I dag lanserades en ny app i App Store, Osom (uttalas [awesome]). Det är app med fokus på att sälja grejer enklare än på blocket. Du lägger upp en bild med din mobil, lägger på ett snyggt filter, som på instagram, och fyller i ditt pris. Sen är det upp till vänner, bekanta och andra okända att kontakta dig och köpa dina gamla saker. Det är min vän Anton Johansson och hans vänner som ligger bakom appen och jag kan bara önska dem stort lycka till!

Jag har själv varit med och testat appen och kan ju säga att enklare är det inte. Just nu har jag en bok uppe till försäljning, den sista i Wheel of Time. Så ladda ner den och bli av med lite grejer hemma!

Osom

2 reaktioner på ”Get Osom, sälj saker med stil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s