David & Fofo på Södra teatern

Jag kan knappt med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot att se David & Fofos nya föreställning på Södra teatern. I födelsedagspresent till min syster köpte jag nämligen biljetter till på torsdag, den 11/4. Dessutom har de en föreställning på fredag den 12/4. Jag kan verkligen bara tipsa er om att köpa biljetter och gå på den. De är fantastiska artister och man tappar nästan ord när man ser dem!

http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Premiar-David-och-Fofo/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s