Nytt jobb inom miljö, media och kommunikation sökes

Jag söker nytt jobb. Visserligen pluggar jag fortfarande men det kliar i mina fingrar för att få komma ut på arbetsmarknaden igen och omsätta allt jag lär mig till praktik. Senast jag jobbade var jag anställd på Linköpings universitet som miljöinformatör och slutade min projektanställning lagom till julen. Därefter har jag nu sedan januari studerat Medie- och kommunikationsvetenskap på Stockholms universitet. Jag är i grunden miljövetare och har studerat på Miljövetarprogrammet vid Linköpings universitet i tre år. Det mesta jag har gjort hittills i min karriär finns att läsa om här på bloggen:

http://katarinasprojekt.se/tag/miljovetarprogrammet/

http://katarinasprojekt.se/2013/01/25/nytt-karriarspar-media-och-kommunikation/

Men det finns så mycket jag kan och vill göra när det kommer till miljöfrågor. Får jag snart inte sätta i gång att göra saker på riktigt kommer jag att pysa över. Välutbildade, unga och engagerade kvinnor borde det ju skrikas efter på arbetsmarknaden.

Vad jag är intresserad av: allt som rör miljö och webb/kommunikation/medier! Vare sig det rör sig om vikariat, sommarjobb eller mer långvariga anställningar. Till och med extrajobb vid sidan om mina studier vill jag gärna ha! Jag bor just nu i Stockholm men kan flytta om det dyker upp bra och spännande erbjudanden! Min hemkommun är Linköping och den staden kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.

Tills dess ska jag väl försöka koncentrera mig på min kommande tenta om sisådär två veckor!

IMG_0457

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s