Ibland behöver man annorlunda mål

Detta inlägg tillägnas Becka, en fantastisk vän som får mig att bli väldigt glad! Hon bestämde sig för att lära sig gå på händer till sin födelsedag, utan att kunna något och samtidigt vara lite rädd. Hon lyckades! Så nu vill jag också göra något coolt och utmana mig själv.

Därför har jag bestämt mig för att äntligen ta tag i en dröm och lära mig att göra en flic flac. Det är en slags volt, se den oerhört pedagogiska youtube-videon nedan! Den 1 juni är mitt måldatum satt. Jag började redan i kväll med att anmäla mig till en akrobatikkurs som Cirkus Cirkör anordnar. Håll tummarna för mig, va?

2 reaktioner på ”Ibland behöver man annorlunda mål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s