Post-tenta-sjuk och tom-i-huvudet

Min #blogg100 svit gick ju åt fanders ganska snabbt. Det gick som det brukar gå, jag känner att jag inte har något att blogga om och så slutar jag tänka på det. Men denna gång kan jag åtminstone skylla på att jag hade pluggat som en idiot för tentan och efter denna urladdning kände mig helt tom i skallen. Dessutom blev jag sjuk och ligger till sängs med hosta och tryck över bröstet. Så kan det gå. Lyssnar mycket på musik, bland annat denna:

The Books – Be Good To Them Always

Men jag ska nog sopa uppehållet under mattan och fortsätta #blogg100 som om inget hade hänt. Det låter väl bra?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s