Idag har jag bloggat i fyra år, hurra!

På Alla Hjärtans dag 2009 satt jag och väntade på att min dåvarande pojkvän skulle komma hem. Jag var trött på att inte få ur mig alla tankar och åsikter som bubblade i mitt huvud så jag bestämde mig för att skaffa en blogg. Sagt och gjort!

Här har jag alltså funnit en plats att skriva ner sådant som jag tycker är viktigt. Vilket underbart medium bloggen är! Har knutit kontakter och fått jobb som jag aldrig hade kunnat drömma om före dess.

Nu hoppas jag bara att jag har inspiration nog att skriva i minst fyra år till. För det är verkligen värt det!

2 reaktioner på ”Idag har jag bloggat i fyra år, hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s