Vikten av att ta helg mitt under #blogg100

IMG_1367

Jag har gjort det ”oförlåtliga” och inte bloggat sen i torsdags. Tre dagar var min blogg helt tom på nya inlägg, trots att jag anslutit till #blogg100

Det har varit helg, en lång och skön helg, utan annan uppkoppling än via min mobil. Nu menar jag inte att alla måste stänga ner varje helg utan att för mitt eget välbefinnandes skull har det varit nödvändigt. Tid att vila hjärnan lite. Naturligtvis betyder det inte att jag hoppat av #blogg100 utan att jag kommer tillbaka med lite mer utvilad kraft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s