Från trainee på Naturskyddsföreningen till Hållbart Ledarskap

Förra året var jag naturskyddsföreningstrainee och i helgen startade en ny omgång. Ni har fått följa med på en del av träffarna (här och här) men nu är jag alltså klar. Jag fick mitt diplom tidigare i augusti och rapporterade mitt traineeprojekt till Havsnätverkets samordningsgrupp under sommaren. Där var det tänkt att jag skulle undersöka behovet för att ny, extern hemsida och den är under uppbyggnad. Lanseras antagligen under hösten!

Vad jag fortsätter med nu är även det klart, jag ska nämligen genomföra Naturskyddsföreningens satsning Hållbart Ledarskap, en kvalificerad diplomutbildning med liknande upplägg som traineeutbildningen. Fyra helgträffar under ett år med fokus på ledarskap och den innehåller:

  • Coachande ledarskap
  • Miljövetenskaplig grund, miljöpolitik och miljökommunikation
  • Personlig reflektion och reflekterande team
  • Ledarskap i föreningens tre strategier
  • Strategisk planering och föreningsutveckling
  • Förändringsarbete och idéburet ledarskap

Första träffen blir om två veckor och då ska vi åka till Dalagård i Dalarna, det ser jag redan fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s