Nytt jobb! Miljöinformatör på Linköpings universitet

Nu kommer här glada uppdateringar. Jag har idag jobbat min första arbetsdag på Linköpings universitet! Nu sitter jag med universitetsförvaltningen på Campus Valla och ska försöka få rätsida på LiUs hemsidor om miljö under en projektanställning i fyra månader.

Mina arbetsuppgifter består i att få en översyn av allt som publiceras om miljö, rätta till den, uppdatera, presentera på ett tilltalande sätt och skriva nytt där det behövs. Det finns en hel del att göra och jag är glad att jag fått möjligheten. Kombinera miljö och informationsspridning, på nätet, måste ju vara lite av en drömkombination för mig.

Så idag har jag fått hälsa på en himla massa nytt folk, fixa med en massa små pysselgrejer som måste fungera (som mailadress, nu har jag äntligen en @liu.se-mail och inte en @student.liu.se-mail. Det är stort!). Dessutom fick jag tillgång till ett eget arbetsrum med en gång och kunde på eftermiddagen sätta igång med mina arbetsuppgifter. Det känns som om det här kan bli hur bra som helst!

 

5 reaktioner på ”Nytt jobb! Miljöinformatör på Linköpings universitet

  1. Låter som ett kanonjobb! Lycka till
    Det det är något visst med att gå från student till anställd med officiell email och eget kontor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s