Vad jag gör i höst, förhoppningsvis

Dags att uppdatera er lite om vad som händer i höst för min del. Ni har ju varit med på flera karriärsvägar så nu kommer det senaste.

Antingen studerar jag på Stockholms universitet, kursen heter Medie- och kommunikationsvetenskap och är 60 hp. Om du vill veta mer finns det en länk här. Detta för att jag gärna fortsätter på spåret miljö och medier. Antingen som journalist eller genom att jobba med information eller medier och miljö på något annat sätt. Dessutom tänker jag att det alltid kan vara bra med mer kunskap om medier i dagens samhälle när vi får så mycket information därifrån.

Eller så jobbar jag som miljöinformatör (men det är ännu inte helt klart så vi får avvakta lite med detta tillkännagivande).

Samtidigt tänkte jag försöka mig på att starta ett internetföretag inom miljö och böcker. Ni vet, Startitup-kursen jag läser under sommaren (http://katarinasprojekt.se/2012/06/23/starta-internetforetag-i-sommar-med-startitup/). Detta får ni definitivt läsa mer om framöver. Jag ska bara starta upp först!

Tills dess, hoppas ni får en bra fortsättning på sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s