Starta internetföretag i sommar med Startitup

Har du inget att göra i sommar eller är du bara nyfiken på hur det fungerar att driva internetföretag? Då kan du delta i Startitup, en webbaserad, tio veckor lång sommarkurs över mail och nätet. Själv är jag anmäld sedan länge och väntar med spänning på att det kommer igång.

Det är enkelt att registrera sig och eftersom det är gratis är det bara upp till dig själv om och hur mycket du gör. Men ta vara på chansen! Som de skriver själva: Varje vecka får du ett mail med inspiration, idéer och uppgifter. Lägg några timmar per vecka och du har ditt internetföretag igång efter sommaren!

Jag tänker inte avslöja min idé men jag kan ju nämna att det har med miljö att göra i alla fall. Mina två största intressen ska helt enkelt slås samman. Sen om det verkligen blir ett företag eller inte får man ju se. Jag ser kursen som en bra start och så får man en inblick i hur det verkligen går till att driva internetföretag. Och har man inget bättre för sig så kan man väl lägga lite tid på det här?

En reaktion på ”Starta internetföretag i sommar med Startitup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s