Medverkan i Corren om Anti Scampi

Ibland kan det löna sig att ha en blogg. I måndags, efter att jag publicerat mitt öppna brev till Ica Signalen, ringde en reporter från Corren upp mig och ville göra en intervju. Idag, onsdag, kan man nu läsa den. Men jag lägger upp den här nedanför också.

Nu hoppas jag bara på att få ett svar från Ica också.

2 reaktioner på ”Medverkan i Corren om Anti Scampi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s