Anti Scampi-dagen 24 mars

På lördag är det Anti Scampi-dagen, utsedd och genomförd av Naturskyddsföreningen och alla övriga intresserade. Ni vet säkert, jag har ju skrivit om detta förut och försökt få både en restaurang och min lokala Ica-butik att ta bort dem ur sitt sortiment.

Temat för Miljövänliga Dagen 2012 är Anti Scampi. Då följer vi upp framgångarna från Miljövänliga Veckan 2011 och Anti Scampi-kampanjen med en aktionsdag mot jätteräkorna. Vi pratar med thai- och sushirestauranger, livsmedelsbutiker och informerar allmänheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s