Jag ser mig om efter nytt jobb

Jag ska vara ärlig mot er, jag är ingen säljare. Att ringa runt till företag och lägga fram annonsförslag är inte det jag är utbildad till och det är inte det jag ser mig själv arbeta med. Att jobba för Naturskyddsföreningen och be folk vara medlemmar i, i mitt tycke, en jättebra förening var en helt annan sak. Där kände jag att jag verkligen från djupet av mitt hjärta ville att alla skulle vara medlemmar. Tyvärr känner jag inte samma sak om annonser.

Därför ser jag mig om efter nytt jobb. Har du något på lut, vill anställa mig eller bara har goda råd och idéer är du varmt välkommen att höra av dig! Kortfattat om vem jag är kan du läsa i fliken: Om Katarina Tagesson.

Vad jag älskar och brinner för: miljöfrågor och att skriva. Men det vet ni ju redan, ni är ju inne på min blogg… Något jag verkligen skulle vilja vara vore krönikör i en dagstidning eller ett magasin! Jag som har så mycket åsikter om tankar skulle älska ett sådant tillfälle. Men jag är också öppen för allt, vill ju gärna jobba på Naturskyddsföreningen, eller som konsult eller som journalist med mera, med mera.

Samtidigt, jag är ung. Det är väl nu man har utrymme för att testa nya saker och flytta mycket. Vi får se vad som händer i framtiden helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s