Att bära hem ett par stolar

Ända sedan jag flyttade har jag behövt nya köksstolar så härom veckan gick jag förbi en second hand-butik. Egentligen väntade jag mig inte riktigt att hitta något men se där! Fyra gröna pinnstolar. Färgen var visserligen jätteful men de var bekväma och billiga.

Dock, jag har ingen bil och det kostade 150 kr att få dem hemforslade. Så vad gör man? Jag tog dem resolut under armen (två åt gången bör dock påpekas!) och bar hem dem. Ganska praktiskt att bo relativt nära stan.

Så nu tänkte jag bara måla om dem i någon fin färg. Billigare än IKEA och mycket mer personligt. För att inte tala om miljöfördelen att de dels är begagnade och dels inte fraktades med bil. Förutom lite ont i armarna dagen efter gick allt galant.

En reaktion på ”Att bära hem ett par stolar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s