Lokalt om eko och miljö i Blekingetrakten

En av fördelarna med mitt jobb är att man surfar runt mycket på internet och hittar intressanta och spännande hemsidor. Idag hittade jag till EkoBlekinge, en sida som bara handlar om ekologiska affärer, evenemang och annat i Blekinge.

På EkoBlekinge kan du hitta lokala evenemang som har med hållbarhet att göra, tips om hur vi kan leva mer hållbart och en lista med gröna platser. De gröna platserna kommer från kartan Blekinge Greenmap som märker ut allt ifrån cykelreparatörer, ekologiska butiker och lokalt hantverk till alternativa terapeuter och vackra naturplatser.

Att avgränsa en sådan här tips-sida geografiskt tycker jag är ett strålande koncept. Oftast är man ju mest intresserad av vad som finns i ens närhet. Så länge det inte rör sig om webbshopar så vill man ju gärna åka till affären i fråga, eller veta vilka evenemang som pågår i ens landskap.

2 reaktioner på ”Lokalt om eko och miljö i Blekingetrakten

  1. Roligt att du gillar EkoBlekinge! Jag har jobbat 3 år ideelt med sidan och tycker fortfarande det är kul! Har ni något liknande där du bor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s