Första tiden på klimatsmart.se

Nu tänkte jag kort berätta om min första tid på klimatsmart.se. Jag har alltså flyttat och börjat på nytt jobb.

Till en början ligger fokus på att jag ska lära mig att sälja annonser, eftersom det är så vi drar in pengar. Sen är tanken att jag mer ska få en redaktörsroll, vara ansvarig för sociala medier och skriva mer på hemsidan. Jag ska även vara med på lite olika klimat- och miljöevent. Det kan bli kul det här! Men just nu är det mycket att ta in, lära sig och upptäcka.

Första fredagen gick alla på kontoret till Rosengrens skafferi, en vegetarisk restaurang i Örebro och åt lunch tillsammans. Det var en stor buffé uppdukat, det var gott och väldigt fina lokaler. Jag har trevliga kollegor och det är alltid kul att upptäcka nya saker i Örebro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s