Kurs i webbpublicering

Jag ska läsa en kurs i vår som heter Webbpublicering: Teknik, design, kommunikation på distans. Tanken är att jag som hänger så mycket på internet ska lära mig mer om grunderna och inte bara använda mig av ”färdiga verktyg” som wordpress (eller blogger och blogg.se som jag tidigare haft min blogg på). Det beror också på att jag tycker det är kul!

Så vi får väl se, det kanske dyker upp lite förändringar i bloggens utseende och form framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s