Att återanvända en klänning – Elsa Billgren

En av mina favoritbloggar är Elsa Billgrens blogg. Hon skriver mest om klänningar och second hand och verkar leva ett väldigt roligt liv.

Så såg jag att Naturskyddsföreningen hade frågat henne efter de fem bästa vintage-affärerna. Ett mycket bra sätt att återvinna och återanvända gamla kläder och saker! Jag är så fräck och snor listan rakt av, bara ni lovar att även gå in på Naturskyddsföreningens eminenta blogg!

1. Beyond Retro
I dessa fyra butiker, en i Göteborg och tre i Stockholm, hittar man allt man kan önska sig. Färgglada vintageklänningar, paljetter, fuskpäls och mängder av rutiga skjortor. Här kan jag gå runt i timmar!

2. Old touch
Den sötaste, mest prisvärda lilla vintagebutiken i Sthlm. Har helt fantastiska 20-talsplagg och spetsar.

3. Myrorna
Jag blir aldrig besviken på Myrorna. Det gäller bara att gå ofta! Här har jag hittat de vackraste bröllopsklänningarna till min samling och snart en hel servis av Stig Lindbergs Berså från Gustavsberg!

4. Judits second hand
Lyxigare affär får man leta efter. Här trängs designerplagg med balklänningar och hela butiken är som en diamant som skiner!

5. Vintagemässan Bakåt framåt
Två gånger per år samlas de bästa second hand-affärerna under ett tak. Jag är alltid först i kön och kommer hem med så mycket vackra klänningar jag kan bära. När kommer första second hand-varuhuset?

En reaktion på ”Att återanvända en klänning – Elsa Billgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s