Jag har fått nytt jobb, på Klimatsmart Sverige AB

Inom en snar framtid börjar jag mitt nya jobb på Klimatsmart Sverige AB.

Klimatsmart jobbar med en slags portal på internet där klimatsmarta produkter, företag och tjänster samlas på ett och samma ställe. Företag får annonsera och tanken är att det ska underlätta för företag och privatpersoner när man vill enkelt hitta klimatsmarta alternativ.

Till en början ska jag sälja annonser, men jag kommer även få ansvar för sociala medier och en del skrivande, både på hemsidan och artiklar. Kort sagt, jag ska använda mina miljövetarkunskaper och arbeta med klimat- och miljöfrågor.

Och var lugna, inom kort byter vi design till en mer användarvänlig och stilren design!

2 reaktioner på ”Jag har fått nytt jobb, på Klimatsmart Sverige AB

  1. Grattis till Jobbet! Verkligen kul! Hoppas du skriver mer om det!
    Jag har själv ett litet projekt, och jag undrar om du kan hjälpa mig med det ? Du har ju så grymt mycket kunskap i ämnet :) Det är nämligen så att jag har tänkt att försöka komma på enkla grejer som man kan göra för miljön och tjäna pengar på det. Just nu har jag bara panta burkar på Temat
    Kolla http://pantkungen.blogspot.com/ så ser du. Har du några bra tips som du kan komma med? (du kan svara till bloggen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s