Katarinas projekt som blogg växer och frodas

Jag fick förresten den stora äran att närvara i Naturskyddsföreningens eminenta tidning Sveriges Natur när de i senaste numret skrev om miljöbloggar. Både Supermiljöbloggen och denna, Katarinasprojekt.se, nämns. Mycket roligt!

Dessutom ökar mitt läsarantal, vad kul det är att jag blir uppmärksammad! Man undrar ibland om det verkligen är någon annan som läser eller och det bara är för min egen skull som jag bloggar. Fast jag kan i och för sig inte klaga på förtjänsterna med att ha blogg. Det har ju varit både en del inbjudningar till konferenser och nu senast ett möjligt jobb! Vi får se hur det utvecklar sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s