Sveriges grönaste organisationsblogg, Supermiljöbloggen

Det är Supermiljöbloggen det. Eller vi kan bli i alla fall om ni röstar riktigt mycket på oss! En lagom dos grönt kör även i år tävlingen Sveriges grönaste bloggar och vi är nominerade i kategorin Organisationsblogg tillsammans med bland annat Naturskyddsföreningens blogg.

Eftersom jag gillar båda väldigt mycket är det kanske lite svårt att välja, men eftersom jag själv skriver på Supermiljöbloggen kommer mina röster gå dit. Så in och rösta om du tycker som jag, att SMB förtjänar att vinna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s