Fortfarande inget svar

Efter mitt restaurangbesök och efterföljande brev till restaurang Sangria om att de ska sluta med scampi och svärdfisk så fångade AntiScampi-kampanjen upp det. De positiva tillropen blev många och det tackar jag för! Dock kan jag bara uppdatera er om att jag ännu inte fått svar, vilket jag tycker är dålig stil. Lite senare ska jag ringa dem och be om ett svar. Det är väl det minsta en restaurang kan göra för att upprätthålla en god stämning gentemot sina kunder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s