Världens största Fairtrade-fika

Världens största Fiartrade-fika äger rum var som helst idag mellan 8 och 20. Syftet? Att sprida Rättvisemärkt eller Fairtrade som det numera heter. Ett bra val för konsumenter och producenter. Jag fikar hemma, var fikar du?

Onsdagen den 19 oktober mellan kl 08.00 till 20.00 går Fairtrade Challenge av stapeln för tredje året i rad. Målet är att en halv miljon människor ska fika med Fairtrade-märkta produkter under en och samma dag. Förra året fikade fantastiska 350 000. Det var allt från enskilda personer, butiker, arbetsplatser, kommuner, företag och organisationer som deltog och bjöd in till fika. I år tror vi på en ännu större uppslutning.

Citat från http://fairtradechallenge.se/vad/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s