Ett år av Supermiljöbloggande!

Jag är så stolt över att ingå i Supermiljöbloggens skribentskara. Ett år av miljöbloggande har gjort oss till den största miljöbloggen i Sverige, och vi drivs helt ideellt. Ett initiativ av några få har växt till större proportioner än någon kunde ana. Nu fyller vi ett år och 1000 inlägg!

Själv nappade jag på ett inlägg på twitter om att de sökte skribenter och blev ”godkänd” och officiell medlem den 14 mars, nästan på dagen 5 månader efter starten och nu har jag alltså varit med i 7 månader. Det har varit så otroligt roligt och givande att få vara med.

Så, ett stort grattis till oss: hurra, hurra hurra!

En reaktion på ”Ett år av Supermiljöbloggande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s