Sym City – Rethink the city

I oktober har jag blivit inbjuden att gå på konferens av Linköpings universitet. I egenskap av miljövetare och bloggare ville de bjuda in lite folk som kunde rapportera från konferensen. Sådana erbjudanden nappar jag gärna på och det ska bli kul att rapportera vidare till er vad det handlar om!

Konferensen äger rum på Campus Norrköping så det ska även bli kul att komma tillbaka till min gamla universitetsstad.

Så här skriver de om sig själva:

S y m C i t y är en arena för mötet mellan forskning och praktik. Konferensen inbjuder beslutsfattare, tjänstemän, forskare och andra intressenter till en diskussion om nästa generations stadsbyggnad. Konferensen vill våga nya grepp på frågan om vad en stad är och hur den byggs, exempelvis genom integration av områden som vanligtvis inte hör samman, och belysa och diskutera vilka nya möjligheter och förutsättningar som då öppnar sig.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s