Russinets lov

När jag var liten fanns det en affär där man köpte russin i lösvikt. Det fanns säkert mycket annat i den butiken också men det är russinen jag minns bäst.

Sedan dess tycker jag att russin ofta varit saftiga men ganska smaklösa. De har saknat den goda smaken som jag mindes det. Ofta har det också varit de där mörka från Sunmaid eller liknande. Mina barndoms russin var snarare lite ljusbruna. Tills slut så har jag i alla fall återupplivat smakminnet, med hjälp av Saltå kvarns ekologiska russin! Det var en njutning att äta dem.

Tips! Att dessutom blanda dem med mandlar gör det till ett utmärkt mellanmål att gå och äta lite på då och då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s