Naturskyddsföreningens traineeprogram

Inte nog med att jag börjat på ny utbildning i Uppsala, jag har även blivit antagen till Naturskyddsföreningens traineeprogram för läsåret 2011/2012. Det var under Havsmiljökampanjens sista dag som frågan kom upp och i dag bekräftades det alltså.

Traineeprogrammet innebär att jag under fyra helger ska få ytterligare utbildning inom:

/../ globalisering och handel samt den politiska arenans och individens roll för en hållbar utveckling. Ett särskilt fokus ligger på opinionsbildning och strategiskt miljöarbete. /../ Samtliga trainees kommer att delta i ett praktiskt inriktat arbete i något av föreningens nyckelprojekt.

Jag har redan tidigare sneglat på detta men inte riktigt känt att jag har haft tiden att söka. Men nu råkar det falla sig bra tillsammans med andra projekt och utbildningen så jag tackade gladeligen ja. Nu väntar jag bara på att första helgen ska ske så man kan träffa de andra deltagarna och sätta i gång!

En reaktion på ”Naturskyddsföreningens traineeprogram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s