Norrköpingskretsen bjuder in till hamnen

Efter flera stopp längs vägen så anländer Shamrock och Havsnätverket Norrköpings hamn lördagen den 20e augusti. Vi har haft en härlig resa och njutit av varenda stund. Hoppas att många av er har varit och hälsat på, vi vill gärna ha fler besökare:Välkommen att besöka Naturskyddsföreningens Östersjökampanj i Norrköping. På lördag 20 augusti 10-16 anländer kampanjen med segelfartyget Shamrock till kryssningskajen för att genom olika aktiviteter informera om Östersjöns miljö. Under dagen kan du även besöka en lokala utställning med undervattensfotografier från Östergötlands skärgård samt få information om länsstyrelsens arbete med vattenfrågor i länet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s