Nu är vi på väg!

Första kampanjdagen avklarad!

I går samlades vi för första gången på Shamrock för att åka till Sandhamn, vår första natthamn och den första kampanjdagen. Vi har alla installerat oss väl på Shamrock, blivit indelade i vaktlag och fått varsin koj. Än så länge har vi inte seglat men så småningom kommer vi få lära oss allt och navigering och segelriggning.

Första kampanjdagen alltså. Vi stod på kajen i Sandhamn, hade dels en quiz, lite akvarier och en utställning om Östersjöns historia sedd genom en Skorvs ögon (en liten gråsugga som lever i Östersjön). På morgonen vaknade vi av åskan, men det hann klarna upp lagom till vår kampanj. Fast direkt när vi stängde ner vid fyra dundrade åskan igång igen. Nu är vi på väg till Nynäshamn.

Kampanj bredvid båten med åskmoln lurandes i bakgrunden.

Sagan om Skorven och Östersjöns historia av Fältbiologerna

I slutet kunde man sätta upp en magnet och lova att bli Havets Hjälte.

En reaktion på ”Nu är vi på väg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s