Havsnätverket goes sociala medier

Jag blev i dagarna ny administratör för Havsnätverket i Naturskyddsföreningen. Det betyder att jag kommer jobba med Havsnätverkets närvaro på sociala medier som Twitter och Facebook. Fokus kommer främst att ligga på den miljösegling som ska genomföras mellan den 8:e och 29:e augusti, men vi ska även finnas där för att höja medvetenheten om miljöfrågor när det gäller havet.
Om ni redan är medlemmar i Naturskyddsföreningen, bli gärna det här: http://www.naturskyddsforeningen.se/medlemssidor/natverk/havsnatverket/. Annars kan ni ju bli medlemmar i Naturskyddsföreningen också!
Galeasen Shamrock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s