Hållbar festival om hållbar livsstil

Jag är, som ni kanske vet, aktiv på Twitter (http://twitter.com/#!/Katarina_T) och härom dagen blev jag kontaktad av en ny festival. Twitter är ett utmärkt koncept för att ta del av nyheter och andra uppdateringar, eller bara för att socialisera med andra twitter-nördar.

Men festivalen alltså. Den heter Futureperfect och äger rum i Molkom i slutet på juli. Jag fick en länk till pressmeddelandet och kunde där bland annat läsa:

FUTUREPERFECT, 28–31 juli 2011. Europas första festival med fokus på hållbarhet där musik, konst och design blandas med föreläsningar och samtal med världsledande talare.

Festivalen är den första i sitt slag i Europa och riktar sig till allmänheten och en ny generation socialt engagerade professionella. För första gången blandas föreläsningar, workshops, musik, film och konst i en festivalkontext för att på så sätt skapa nya idéer och inspirera till möten människor emellan.

Bild från pressreleasen

 Tyvärr kan jag själv inte åka, annars låter det som en festival helt i min smak. Men festivalledningen framförde hopp om att några av mina läsare kanske ville åka. Så jag bidrar gärna med mitt strå till stacken. Förra året var ju sommarens festivalcraving annars Mossgårdafestivalen.

2 reaktioner på ”Hållbar festival om hållbar livsstil

  1. Hej Katarina!Vilken trevlig blogg du har! jag och mina två polare är väldigt intresserade av att dra dit! Tyvärr är vi low on cash, så har du några biljetter att avvara? eller vet hur man kan få tag på billiga biljetter?Anton

  2. Hej och tack! Tyvärr har jag varken biljetter eller tips. Hoppas ni kommer dit i alla fall. Jag skulle gärna åka dit om jag hade tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s