Naturskyddsföreningens nya blogg

Jag är ju, som ni säker vet, en hängiven medlem av Naturskyddsföreningen och brukade tidigare läsa Mikael Karlsson (ordförande) och Svante Axelssons (generalsekreterare) blogg. Visserligen lite tunt med inlägg ibland men ändå läsvärda reflektioner.

Nu har det till min glädje skett en förändring på den bloggen. De har fixat designen och utökat skaran av bloggare. Och genast ökade inläggen i mängd och kvalitet. Istället för att enbart läsa Mikael och Svantes diskussionsinlägg till pågående debatter i media så kan man hänga med i vad som händer i den dagliga verksamheten på Naturskyddsföreningen. Det enda jag kan tycka är lite mindre bra är hur man måste klicka på blogginlägget för att läsa mer. I en blogg vinner man nog på att publicera hela texten på ”huvudsidan”.

En i övrigt mycket bra förändring tycker jag!

http://blogg.naturskyddsforeningen.se/

En reaktion på ”Naturskyddsföreningens nya blogg

  1. Tack för att du bloggar om vårt ansiktslyft, och jättekul att du gillar det. Vi vill ju uppnå bästa möjliga läsupplevelse, så tack för din synpunkt angående vidareklickningen. Vem vet, det kanske är en av de första sakerna vi borde testa att göra annorlunda. Då hörs vi vidare då! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s