Ben & Jerry´s satsar på Östersjön tillsammans med WWF

Det är inte bara Naturskyddsföreningen som bryr sig om miljösituationen i Östersjön. I sommar samarbetar Ben & Jerry´s (glassföretaget) med WWF för att höja medvetenheten om Östersjöns miljötillstånd.

Ben & Jerry´s lanserar en glass i Norden som heter Nordic Water Peace, fair-trademärkt, som ska bidra till att våra ögon öppnas. Vi får väl se om det blir någon framgång och, kanske framför allt, om den är god. WWF och Ben & Jerry har även startat en sida där man kan avge miljölöften som gör Östersjön bättre.

Själv äter jag gärna Krav-märkt Sia-glass vanilj som jag smaksätter med kakao, maräng, kex, banan, strössel eller annat som jag känner för. Det är inte lika dyrt och så kan jag styra innehållet helt själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s