Miljökunskap och segling – i augusti

Augusti tänkte jag spendera på en segelbåt tillsammans med Naturskyddsföreningen och Skeppsholmens folkhögskola då jag går kursen Miljökunskap och segling.

Tillsammans med Havsnätverket (en del av Naturskyddsföreningen) ska vi driva en kampanj om Östersjöns havsmiljö för att öka medvetenheten. Tur för mig är att de har samtidigt gjort det till en folkhögskolekurs så jag ska få lära mig navigering på köpet och hur man driver en kampanj.

Under tre veckors tid kommer flertalet hamnar på östkusten angöras och en utställning visas för att öppna ögonen på politiker, näringsliv och allmänheten om det fantastiska hav vi bor vid och hur utsatt det är för miljöpåverkan. Jag kan inte annat än att tycka att det kommer bli en perfekt sommar! Naturligtvis hoppas jag kunna få med mig mycket att skriva om och att det blir en fantastisk upplevelse.

Ungefär så här långt kommer vi, Blå Jungfrun skymtas vid horisonten.

2 reaktioner på ”Miljökunskap och segling – i augusti

  1. Låter som ett fantastisk tillfälle! Vi ska också ut och segla mycket i sommar, och om jag ser er i någon hamn kommer jag och kikar på båten :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s