Nytt namn, samma blogg

Hej alla övergivna läsare!

Tro inte att jag har glömt bort er, för det har jag inte. Det har bara varit fullt upp med examensarbete och annat. Dock ska jag strax råda bot på tystnaden på denna blogg. Innan dess så vill jag bara meddela att jag har skapat ett nytt namn till min blogg. Från och med nu räcker det om ni skriver in katarinasprojekt.se i sökfältet så kommer ni hit. Det är samma gamla blogg med samma innehåll, bara namnet som ändras. Mycket beroende på att Kirschbeeren är så förbaskat svårt att stava till, hehe!

Så länge kan ni läsa mitt senaste inlägg på SMB, om en foto-utställning på Fotografiska i Stockholm jag gärna vill gå på!

Mvh,
Katarina

Från ett besök vid Tåkerns fågelsjö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s