Jag har blivit skribent på Supermiljöbloggen

Skärmdump från Supermiljöbloggen

Supermiljöbloggen består av unga och engagerade miljöintresserade människor som skriver om nyheter. Där har jag alltså blivit antagen som skribent! De efterlyste fler skribenter på twitter i onsdags och efter en provartikel så ville de ha mig med. Hoppas ni även läser där i framtiden.

Något som dock kräver att påpekas är att jag inte kommer att sluta blogga här. Här kan jag ju vara friare och blogga om åsikter och annat medan Supermiljöbloggen fokuserar mer på att rapportera nyheter. Vissa inlägg kommer säkert att publiceras på båda bloggarna i mer eller mindre överensstämmande versioner. Eventuellt blir inläggen på denna blogg längre och mer utförliga.

Jag tycker i alla fall att det här ska bli jättekul och hoppas att ni också gillar det!

2 reaktioner på ”Jag har blivit skribent på Supermiljöbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s