Rensning i garderoberna, Tradera blev följden

Som en följd av mina inlägg om hur mycket produkter vi omger oss med och en första räkning av mina bokhyllor så har jag idag rensat i mina garderober. Och jag ska testa något jag inte gjort tidigare, nämligen att sälja lite kläder på Tradera. Det kanske till och med blir som en ”bloppis”, något jag heller aldrig gjort… Men jag gillar hela tanken på andrahandsmarknaden och att kläder och andra prylar får ett till liv hos någon annan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s