Kan man få lite reaktioner från er, kanske?

Mitt tidsfördriv för tillfället

Eftersom det verkligen varit lågvattenmärke på bloggen på sistone (då jag har alldeles för mycket annat att koncentrera mig på, som de där förbaskade studierna som samtidigt är ack så intressanta!) vill jag gärna se lite aktion från ert håll. Så kom igen, nu är det er tur att bidra till bloggen!

(Jag inhämtar härmed tips från Malmö-Lund på cykel-bloggen, tack…)

Vad jag vill är att ni gärna anger kön och ålder, kanske även stad eller region. Sen vad ni gillar bäst på den här bloggen (i form av ämnesområden, bilder och annat) och vad ni gillar mindre.

Så händer det lite här i alla fall, ska vi säga så? Bra, tack på förhand!

2 reaktioner på ”Kan man få lite reaktioner från er, kanske?

  1. Jag får bidraga i och med det fina omnämnadet då! ;)Man, 33 år från Malmö. Jag gillar bloggen för att jag får ytterligare en uppdatering på miljö- och hållbarhetsfrågor som jag inte själv följer så noga, dessutom ur ditt personliga perspektiv.

  2. Kvinna, 36 år från Uppsala/Gävle-trakten. Jag gillar bäst din mix av ämnen inom miljö. Att det blir lite av ett tillskåp i din vardag och dina tankar med miljötänket som den sammanhållande faktorn.Fortsätt i samma anda tycker jag!(Bestäm dig för en uppdateringsfrekvens – som får vara lägre nu, och håll fast vid den istället för att du stressar upp dig över att du inte hinner blogga varje dag. Kanske kan du köra två inlägg i veckan och tidsstyra dem så du skapar dem samtidigt…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s