"Någon som vet" i P3 Christer – om bloggande och miljö

Idag hade Christer i P3 den stående programpunkten ”Någon som vet” där lyssnare får skicka in frågor som andra lyssnare kan svara på. Jag hörde en efterlysning efter någon som visste hur det är att blogga om sitt specialintresse. Eftersom jag, minst sagt, bloggar om mitt specialintresse miljö ringde jag in för att ge min syn på saken.

Vi pratade lite om restaurangbesök, om jag tänker på bloggen hela tiden (och ja, det gör jag nästan :p) och så uppmanar jag såklart till att blogga eftersom jag upplever att man får ut så mycket av det. Roligast är det ju när folk kommenterar med synpunkter eller frågor!

För er som vill lyssna igen kan ni gå in på denna länk (http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=3130), klicka på ”Christer kort och gott 2011-03-02” och lyssna 00.33 där de först efterlyser ”någon som vet” och vid 00.48 där jag ger mitt svar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s