Kirschbeeren – en miljöblogg som fyller två år!

Ja, mitt första blogginlägg någonsin skrev jag på självaste Valentins egen dag. Och dessa två år med en blogg har gett mig så mycket, jag märker hur jag utvecklas i mina tankar, att man får positiv feedback på saker man tänker och svar på frågor och funderingar. Jag skulle inte vilja vara utan detta! Tack också till er som följt mig, några sen i början och fler som kommer till vart efter.

Det här kommer att bli en blogg som handlar om det jag funderar mest på, alltså klimat och miljö men även annat.


Oftast läser jag upprörande saker i tidningar eller ser på TV och då vill jag allt som oftast avreagera mig. Det här får bli mitt avreageringsplank.

Ja, det stämmer ju fortfarande. Det här är mitt avreageringsplank, fast jag är inte särskilt ofta upprörd i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s