Skor som måste skötas, fast egentligen handlar det om hållbarhet

På tal om att ha kvalitet istället för kvantitet och herrskor som är dyra och håller länge… 

Jo, jag tänker blogga mer om kvalitet och kvantitet nu när jag ändå håller på. Jag tycker det är en viktig fråga och handlar minst lika mycket om miljö som miljömärkta produkter. Vårt samhälle måste förändras i grunden från slit och släng till omtanke.

Mina underbara skor som jag har haft hela vintern sköter jag noga, tvättar och fettar in dem. De är från Stockholm Design Group, äkta läder (dock antar jag att de inte är vegetabiliskt garvade) och riktigt sköna. Kvalitet är minst lika viktigt för mig som utseendet. Förra vintern hade jag riktigt svårt att hitta perfekta skor så istället gick jag i tygskor med sockar, kanske inte det mest optimala men då får ni åtminstone en insyn i hur jag tänker kring skor. Jag har länge letat efter ekologiska skor men har svårt att tycka några är snygga, förutom just tygskor.

Tools of trade

Vad tycker du själv om skor? Vad är viktigast? Skulle du kunna tänka dig att gå i fula skor bara för att de var miljövänliga?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s