Ekologisk mat på De Klomp

En kort sammanfattning av lördagskvällens förtäring.

Öl: en Trappist från Belgien. Dock ångrar jag att jag inte frågade om ekologisk dricka! Fast den var rysligt god.
Huvudrätt: Lammfärsburgare med ekologiskt kött från Bestorp, coleslaw och pommes. Jättegott kött, alldeles saftigt och välstekt. Tyvärr var potatisen lite mesig och ingenstans stod det om den var ekologisk…
Efterrätt: Nyponparfait, med hemgjorda mandelbiskvier. Perfekt avslut på en god middag, lagom söt, nästan lite besk i smaken och inte så sötsliskig.

De Klomp, ett bra tillskott i Linköpings restaurangvärld!

Trappistöl
Lammfärsburgare
Nyponparfait

2 reaktioner på ”Ekologisk mat på De Klomp

  1. De Klomp är helt klart min favorit i Linköping. God mat, god öl. Om köttet är ekologiskt eller inte är inget jag bryr mig om. Däremot tenderar ekologiskt kött i min mening att ha andra kvalité-höjande egenskaper (eftersom folk ofta ändå är redo att betala extra för ekologiskt) och alltså gillar jag det. Dock är det ölutbudet som främst gör att jag uppskattar restaurangen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s