Lite värme på internet

Tänk, här läser man en av sina favoritbloggar Hippihäxan och så skriver hon att KRAV gillar henne. Vad, tänkte jag. Vad är det här? Klickade på länken och kom till KRAVs egen hemsida med länkar till filmklipp och bloggar som de gillar. Och där står jag också! Hihi, sådana små saker kan få en att bli så glad. Det betyder ju att det jag gör på denna blogg uppskattas av fler.

KRAV-gillar just nu
Det finns vissa människor som inpirerar och ger energi. Goda exempel som är värda att lyfta fram och dela med sig av till andra. På den här sidan listar vi bloggar vi följer, inititiativ som inspirerar och annat som vi på KRAV gillar just nu.

2 reaktioner på ”Lite värme på internet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s